Ulusoy Lisesi Bilişim Sınıfı Açılışı

Of Belediye Başkanı Murat Saral, Of Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Lisesi öğrencileri için bilişim sınıfı dizayn ettirerek öğrencilerin hizmetine sundu. Of Belediyesi Başkanı Murat Saral’ın eğitime katkıları devam ediyor. 28 Şubat İlköğretim Okulu ile İmam Hatip Lisesi’nin öğretmenler odalarını yenileyen Başkan Saral, şimdi de Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy EML ve ATL öğrencilerine bilişim sınıfı kazandırdı. Kartonpiyer ve boya yapılan sınıfa öğretmen masası ve koltuğu, perde, akıllı tahta, bilgisayar, öğrenciler için özel masa, sandalye ve dolap alındı. Döşemesi de yapılan sınıfın açılışını Of Kaymakamı Eren Arslan ve Of belediye başkanı Murat Saral birlikte yaptılar. Ulusoylu öğrencilere güzel bir sınıf kazandırdıklarını belirten Başkan Saral, “Sınıf gerçekten güzel olmuş. Öğrencilerimiz için, eğitim için imkanlarımızı sonuna kadar zorlayacağız. Eğitim için ne yapsak azdır. Bundan sonra da okulun eksiklerine elimizden geldiğince katkı vermeye devam edeceğiz” diye konuştu. Başkan Saral, öğrencilerin talepleri ile Tarih sınıfının yapımı için de yardım sözü verdi. Eğitime verdiği katkılar nedeniyle Başkan Saral’a teşekkür eden Kaymakam Arslan, “Sevgili başkanımız öğrencilerimiz için güzel bir sınıf yaptırmış. Kendisine teşekkür ediyoruz. İnşallah öğrencilerimiz burada yapacakları başarılı çalışmalarla ilçemize, ülkemize ve milletimize hayırlı hizmetler sunacaklardır” ifadelerini kullandı. Öğrenciler de kendilerine böyle güzel sınıf kazandırdıkları için Başkan Murat Saral’a teşekkür ettiler. Açılışta davetlilere ve öğrencilere pasta ve içecek ikramı yapıldı.