"Dikkat Aile Var" Sahnede

TİYATRO BALANS OFLULARLA BULUŞUYOR

Of Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği "Dikkat Aile Var" Tiyatro gösterisi 16 Eylül 2015 Çarşamba günü Saat 19:30 – 21:00 arası Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesislerinde izleyicisiyle buluşacak.

Haluk Ziya tarafından yazılıp yönetilen oyuna tüm Of halkını davet eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Dikkat Aile Var" adlı tiyatro oyunun hayatın içinden kesitlerin mizaçlı bir dille sahnelendiği bir oyundur. Of Belediyesi olarak yaptığımız Belediyecilik hizmetlerinin yanında kültürel ve sosyal etkinliklere çok önem veriyoruz. Of’umuz sosyal ve kültürel anlamda kendini geliştirmiş birçok insanı var ilçemiz insanları bu tür etkinliklere susamış durumda bizde Of Belediyesi olarak insanlarımıza kültürel anlamda da hizmet etmeye büyük önem veriyoruz. 16 Eylül 2015 Çarşamba günü Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesislerinde düzenleyeceğimiz bu büyük etkinliğe tüm vatandaşlarımızı ve hemşerilerimizi davet ediyorum" diye konuştu.

tiyatro balans afiş.jpg

Etkinlik Yeri: Of Sahil Günbatımı Sosyal Tesisleri