ŞEB-İ ARUS GECESİNE DAVETLİSİNİZ

Hz. Mevlânâ’nın ölüm yıldönümü dolayısıyla, Of Belediyesi’nin Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa düzenlediği Araştırmacı Yazar Talha Uğurluel’in konuşmacı olarak katılacağı program 15 Aralık Pazartesi akşamı saat 18.00’da Sahil Günbatımı Tesislerinde gerçekleştirilecektir. Gecede Tasavvuf Musikisi Konseri ve Semazen Gösterisi verilecek. İlahi Semazen Grubu’nun Sema gösterimleriyle renklenecek olan Şeb-i Arûs gecesine tüm Oflular davet edildi.

GÖNÜL ERİ HZ. MEVLANA ANILIYOR

Etkinliğe tüm Ofluları beklediklerini söyleyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Hz. Mevlânâ, yüzyıllardır bu topraklardan dünyaya ulaşan kardeşlik mesajıyla medeniyetimizin yapı taşıdır. Onu anlamak, anlatmak ve gelecek nesillere tanıtmak hepimizin görevidir.

Yaşamı boyunca ‘insan, yaratılmışların en şereflisidir’ düsturuyla her dilden, her dinden, her renkten insanı kucaklayan, herkesi kemale, sevgiye, insanlığa, bilgeliğe, hoşgörü ve yüksek ahlaka ulaştırmak için mücadele eden Hz. Mevlânâ’yı anma etkinliğine tüm halkımız davetlidir" dedi.

seb-i-arus-gecesine-davetlisiniz.JPG

Etkinlik Yeri: Of Sahil Günbatımı Tesisleri