Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda karne heyecanı

Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda karne heyecanı

Of Merkez Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda düzenlenen karne töreni Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu’nun katıldığı törenle yapıldı.

2017 - 2018 eğitim öğretim sezonunun ilk yarısı tüm Türkiye’de olduğu gibi Of’ta da karnelerin verilmesiyle sona erdi.

Of’taki resmi karne dağıtım töreni Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda yapıldı. Kaymakam Eyüp Fırat, Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu idareci, öğretmen ve velilerin katıldığı karne töreninde ilk olarak okul bünyesinde bulunan Özel Öğretim Sınıfı öğrencilerine karneleri ve hediyeleri takdim edildi.

Okul Müdürü Mehmet Soylu törende yaptığı açılış konuşmasında katılımlarından dolayı Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu, Müdür Kabahasanoğlu ve tüm katılımcılara teşekkür ederek 2. Dönemde de aynı arzu ve gayretle çalışamaya devam edeceklerini ifade etti.

Müdür Kabahasanoğlu; Her alanda başarılı olmak istiyoruz

İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu yaptığı konuşmada; “Şükürler olsun ki kazasız, belasız bir yarıyılı daha bitirdik. 7187 öğrenci 550 öğretmenle Of’umuzun eğitimine hizmet veriyoruz. Her geçen yıl; sosyal, kültürel, sportif ve akademik alanda başarılarımız artarak devam ediyor. Bu çalışmalarımızda her zaman yanımızda olan Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımıza şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. İnşallah onların desteğiyle daha çok çalışıp daha başarılı olacağız. Bir teşekkürü de eğitimde bizlerin önemli paydaşı olan velilerimizedir. Onları ve yavrularımızı tebrik ediyor, iyi tatiller diliyorum” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu; Kalplerinizdeki ışık daim olsun

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; “Böyle güzel okulda, böyle güzel bir cuma gününde bizleri buluşturan rabbime şükürler olsun. Fatih Sultan Mehmet Okulumuzun olmadan önceki halini çok iyi biliyorum. Buranın kamulaştırılmasında, ihale edilmesinde, yapılmasında kısacası Milli Eğitime kazandırılmasında naçizane tuzu olan bir kardeşinizim. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza başarılar diliyorum. Rabbim onların önündeki engelleri kaldırsın. Yüreklerindeki pırıltı sönmesin, kalplerindeki ışık daim olsun.” sözleriyle duygularını belirtti.

Kaymakam Fırat; Başkanımız ve müdürümüz eğitim için büyük şanstır

Of Kaymakamı Eyüp Fırat da yaptığı konuşmada; “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz. 15 Temmuz hain darbe girişimi ile ülkemizin geleceğine nasıl kastedildiğine şahit olduk. Bizler zor coğrafyanın insanlarıyız. Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Beyin amcası Dündar Bey çadırlarını vahşi hayvanların yuvalarına yakın yerlerde kurarlardı. Ya onlarla boğuşup onları yok edecek ya da yok olacaklardı. Mesleğimde 14. yılımı yaşıyorum. Samimi olarak söylüyorum ki iyi bir ekip çalışmamız var. Eğitim gönüllüsü bir başkanımız var. Eğitim projelerinde bizleri hiç geri çevirmiyor. Aksine öncülük ediyor. Kendilerinden Allah razı olsun.  İnsan, mesleğinde uzun yıllar çalışınca bir yılgınlık olur. Fakat Milli Eğitim Müdürümüz ayın ilk günkü gibi heyecan doludur. En ufak bir güzellik görünce gözleri parlıyor. Heyecanını kaybetmemiş. Bu başarıda onun da büyük emeği var. Kendisini tebrik ediyorum. Değerli velilerimizi de katılımlarından dolayı tebrik ediyor, öğrencilerimize iyi tatiller diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmaların ardından 5., 6., 7. ve 8. sınıflar bazında en başarılı ilk üç öğrenci ödüllendirildi. Sınıflarında 3. Olan öğrencilere ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu,2. olanlara Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve 1. olanlara ise Kaymakam Eyüp Fırat tarafından hediyeleri takdim edildi. Hediye takdiminin ardından program sona erdi.