AK Parti Of İlçe Kadın Kollarında Okutan yeniden başkan

AK Parti Of İlçe Kadın Kollarında Okutan yeniden başkan

AK Parti Of İlçe Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Songül Okutan yeniden başkan olarak seçildi.

Ak Parti Of İlçe Kadın Kollarının 5.olağan kongresi Of Belediyesi Konferans Salonunda ve partililerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Divan üyelerinin seçilmesiyle başlayan kongrede Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarının yer aldığı slayt katılımcılara izlettirildi.

Siyasi bir oluşum değiliz

Kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Songül Okutan; “Ak Parti Kadın Kolları olarak biz herhangi bir siyasi oluşum değiliz, hiçbir zaman da olmadık. Başımızda bize umut veren hedef gösteren, çalışmayı, yılmamayı öğreten dünya lideri genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın peşinde dava insanlarıyız. Ak Partinin gerek içerde, gerekse dışarıda söyleyecek daha çok sözü var. O sebeple daha güçlü olmamız ve daha çok çalışmamız gerekiyor. Hedefimiz bir olmak, iri olmak, diri olmak ve hep birlikte Türkiye olmaktır” dedi.

Türkiye ortalaması % 5, Of’un % 9

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Kadın Kollarının desteğini, gücünü her zaman yanımızda hissettik. Üye sayısı 2 bin 500 iken 3 bin 386 olmuş. Ben hesap yaptım kabaca Türkiye ortalaması % 5, Of ortalaması ise % 9 olmuştur. Of burada da bir adım önde olmuştur. Of’a 3-4 yıl içerisinde çok büyük yatırımlar yapıldı. Bunları toplarsak 500 milyonlara ulaşan rakamlar var. Bize her zaman destek veren Bakanımız Süleyman Soylu’ya da ayrıca teşekkür ediyorum. Onların azmi, gayreti ve başarılarını gördükçe, bu salonun tıklım tıklım olduğunu gördükçe bu dava 2071’e hızla ilerleyecek diyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum” diye konuştu.

Otuz bin evi ziyaret ettiler

Kadın Kollarının 68 mahallede yönetimlerini oluşturduklarını belirten Ak Parti ilçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ; “İlçemizde 30 bin evi ziyaret eden bir Kadın Kollarımız var. Hedefler tabiî ki bitmez. Önümüzde 2019 seçimleri var. Bir yanımızda Gençlik Kollarımız, bir yanımızda Kadın Kollarımız var. Biz bunlarla beraber aile ortamında çalışıyoruz. Bazı ilçelerde ilçe başkanı dahi bulunamazken, biz 68 mahallemizde Mahalle Başkanları ve Yönetim Kurullarını oluşturduk. 2019 seçimlerine çok güçlü gireceğiz” ifadelerini kullandı.

Of bizi hiçbir zaman utandırmadı

Ak Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu ise konuşmasında; “3 yıldır Kadın Kolu Başkanı olarak Partime hizmet etmeye devam ediyorum. Dolayısıyla Of Kadın Kollarıyla çalışma fırsatım oldu. Of’un koordine edilmesi gibi bir durum söz konusu olmadı. Of kendi içerisinde alnından öpmemiz gereken çalışmalar gerçekleştirdi. Of bizi hiçbir zaman utandırmadı, mahcup etmedi ve gururumuz oldu” ifadelerine yer verdi.

Of’ta mesleğimi hatırlıyorum

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi de yaptığı açıklamada; “Of’a geldiğim zaman mesleğimi hatırlıyorum ben makine mühendisiyim. Of’ta sistem makine gibi, saatin çarkları gibi işliyor. İşimiz aslında çok zor değil çünkü bizim güçlü bir liderimiz var. Söylediklerini yapıp, ona biraz omuz verebilirsek işimiz çok zor değil” dedi.