Of'ta Muhtaç öğrencilere anlamlı yardım

Of'ta Muhtaç öğrencilere anlamlı yardım

Okullarda muhtaç olan öğrencilere giyim eşyası yardımında bulunuldu.

Eğitim- öğretimde her türlü gelişme adına iş birliği içinde çalışan Of Kaymakamlığı, Of Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yeni bir projeye daha imza attı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun ülkemizin önemli giyim mağazalarından olan LC Waikiki Markası ile girişmiş olduğu irtibat sonucu Of’ta muhtaç 1000 öğrenciye giyim sağlandı. Yardım malzemelerinin dağıtımı için Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir dağıtım töreni düzenlendi. Törene; Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan ve okul müdürleri katıldı.

Müdür Kabahasanoğlu; Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız şansımızdır

Açılış konuşmasını yapan Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ; ”Dört yıldır eğitimde uyum içinde birlikte çalıştığımız ve her zaman yanımızda olan Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. 4 aydır babasının rahatsızlığı nedeniyle bir süredir beraber olamamıştık. Babası Allah rahmet eylesin. Başkanımız ve hayırseverimize LC Waikiki’ firmasından kazandırdığı 1000 öğrenciye giyim yardımı için öğrencilerim adına da teşekkür ediyorum. Aynı şekilde geldiği günden beri eğitim projelerimizde hep yanımızda olan, bize hep destek olan Sayın Kaymakamımıza da teşekkür etmek istiyorum. Belediye Başkanımız ve Kaymakamımız eğitim açısından bizim şansımızdır. Eğitim için uyumlu bir şekilde çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Fırat; Of’ta eğitim için herkes elinden geleni yapıyor

Of Kaymakamı Eyüp Fırat da yaptığı konuşmada, “13 yıllık meslek hayatımda çeşitli siyasi  belediye başkanları ile çalıştım. Onlarla bir problem yaşamışsak o da eğitim konusundaki yaşadığımız problemlerdi. Of’ta ise eğitim için herkes elinden geleni yapıyor.  Burada ise eğitimle ilgili Kaymakamlığımızdan talep edilen istekleri sağ olsun Belediye Başkanımız önemli kısmını bize gelmeden çözüyor. Ben sizlerin de huzurunda kendisine teşekkür ediyorum. Özellikle siyaset makamında olan bir insanın bu şekilde hassasiyetle yaklaşması siyasete güzel bir örnektir.” diyerek düşüncelerini ifade etti.

Başkan Sarıalioğlu; Bizler sizin 400 yıl köleniz olsak yine de azdır

 Başkan Salim Salih Sarıalioğlu; “Sizler sayesinde, sizin buradaki ilgi ve alakanız sayesinde bize vermiş olduğunuz destek sayesinde ne yapıyorsak yapıyoruz. Her şeyin müsebbibi sizlersiniz. Bizim geleceğimiz olan çocuklarımız sizlere emanettir. Ben yapılanların hepsini yetersiz buluyorum. Sadece Of’umuz değil, ülkemizin tüm insanlarının daha fazlasını hak ettiğini düşünüyorum. Hz. Alinin, Bana bir harf öğretenin 40 yıl kölesi olurum. sözüne ben de diyorum ki bizler sizin 400 yıl köleniz olsak yine de azdır. Evlatlarımızı sizlere emanet ediyoruz, onlar bizim geleceğimizin teminatıdır. Dolayısıyla burada bana söylenen tüm güzel ifadeleri sizlere iade ediyorum. Sizler daha fazlasını hak ediyorsunuz. Biz elimizden geldiğince de sizlere yardım etmeye devam edeceğiz” sözleriyle duygularını belirtti.

Konuşmaların ardından eğitime yaptığı katkılardan dolayı Kaymakam Eyüp Fırat tarafından Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na plaket takdim etti. Plaket takdiminin ardından giyim eşyaları okul müdürlerine verilerek okullara gönderildi.