Başkan Sarıalioğlu, "Bizler sizin hakiminiz değil, hadiminiziz"

Başkan Sarıalioğlu, "Bizler sizin hakiminiz değil, hadiminiziz"

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, AK Parti Of İlçe Teşkilatının Ocak ayı Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.

Ana kademe, gençlik kolları ve hafta sonu da kadın kolları kongresi ile kongre sürecini tamamlayan AK Parti Of İlçe Teşkilatı, Ocak ayı İlçe Danışma toplantısında buluştu.

Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, Kadın Kolları Başkanı Songül Okutan, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ali Kapıcıoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Kurucu İlçe Başkanı Fazlı Çapoğlu, Teşkilat yöneticileri ve mahalle başkanları da katıldı.

Toplantı öncesinde Kadın Kolları üyeleriyle bir araya gelen Köseoğlu, yoğun programı nedeniyle kongreye katılamadığını ifade ederek yönetimde görev alan başkan ve üyeleri tebrik etti ve görevlerinde başarılar diledi.

Hasbihal oluyoruz

Toplantının açılış konuşmasını yapan ve Danışma toplantılarının önemine dikkat çeken AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ; "Değerli kardeşlerim bizim ilçe danışma kurulu toplantılarımız, gerek yönetim kurulu toplantılarımız, gerekse grup toplantılarımız partimiz için ve bu memleketin geleceği için çok önemlidir. Buralar bizim her ay birbirimizle hasbihal olacağımız yerlerdir. Burada her şey konuşularak yapılan çalışmalarımız değerlendirilmektedir" diye konuştu.

Bizler sizin hakiminiz değil, hadiminiziz

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; "AK Parti yolculuğumuz başladığından beri Of üzerine düşeni yaptı ve yapmaya da devam edecektir. Ofluların bu duruşu Trabzon’a, Trabzon’un duruşu Türkiye’ye, Türkiye’nin duruşu ise Afrin’e yansımıştır. Değerli hemşerilerim bu davaya hepiniz sahip çıktınız. Ama gün safları daha da sıklaştırma günüdür. Aramıza fitne fesat sokmaya çalışanların oyununa gelmemeliyiz. Of dün ne yaptıysa 2019’da da aynısını yapacaktır. Of çok şanslı bir ilçe. Her dönem vekilleriyle, bakanlarıyla hiç sahipsiz kalmadı. Davanıza her zaman sahip çıktığınız için biz de sizlerin hakimi değil, hadiminiziz" ifadelerini kullandı.

Trabzon Türkiye’nin çimentosudur

"Ülke olarak zor dönemlerden geçiyoruz" diyen Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu; "2018 bu ülkede huzurun ve refahın yerleşeceği çok daha güzel bir yıl olacak. Rabbim bu ülkenin birliğine ve beraberliğine zeval vermesin. Trabzon bu ülkenin çimentosudur. Türkiye’nin “t” si Trabzon’dur. Bunun için ülkede çimentonun eksik kalmaması için Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi çocuk sayımızın 3 değil artık 5’e çıkarılması gerekmektedir. Yapılan araştırmalara göre birkaç yıl içinde Trabzon’un yaşlı nüfusu artacaktır. Bunun önüne yalnızca çocuk sayılarını yükselterek geçebiliriz" diye konuştu.

Gençliğe güvenebilirsiniz

Gençlikten ümit var olunmalıdır diyen İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Ali Kapıcıoğlu; "Gençlikten kendi adıma ben umutluyum. Gençlik Kolları olarak hedefimiz sıkılmadık el, girilmedik gönül bırakmamaktır. Gençlerin hepsiyle ilgilenmek zorundayız. Siz de bu gençliğe güvenebilirsiniz" diye konuştu.