TÜGVA Trabzon İl Temsilciliğinden Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

TÜGVA Trabzon İl Temsilciliğinden Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilcisi Osman Ergün, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette Of’ta gençliğe yönelik yapılan ve yapılacak olan hizmetler konuşuldu.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Trabzon İl Temsilcisi Osman Ergün, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi alışverişinde bulundu.

TÜGVA’nın Türkiye’de gençlere uzanan bir el olduğunu, topluma ve insanlığa değer katan başarılı hoşgörülü bir gençliğin yetişmesi için çalışmalarda bulunacaklarını söyleyen Ergün, Of Belediyesi’nin gençlere yönelik yapmış olduğu hizmetlerin TÜGVA’nın Of’taki işlerini kolaylaştıracağını ifade etti. Ergün, kendilerine destek veren Başkan Sarıalioğlu’na teşekkür etti.

Belediye olarak gençlere yönelik yaptıkları çalışmaların TÜGVA’nın misyonu ve vizyonu ile aynı doğrultuda olduğunu belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da yaptığı konuşmada TÜGVA’nın Türkiye’de milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetişmesi için gençlere yönelik yaptığı çalışmaları takdir ettiklerini söyledi. Başkan Sarıalioğlu "TÜGVA Trabzon İl Temsilciliği olarak Of’ta önemli işler başaracağınıza inanıyorum. Gençlere yönelik yapacağınız çalışmalarda belediye olarak gereken neyse biz de üzerimize düşeni yapmaya hazırız" dedi.