Of Halk Eğitimi Merkezi müzik kursiyerlerinden müzik ziyafeti

Of Halk Eğitimi Merkezi müzik kursiyerlerinden müzik ziyafeti

Of Halk Eğitimi Merkezi’nde açılan müzik kursunda eğitim alan müzik öğrencileri kursu ziyaret eden Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu’na müzik ziyafeti sundular.

Halk Eğitimi Merkezi tarafından açılan müzik kursunda müzik eğitimi alan kursiyerler, kursu ziyaret eden Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na müzik ziyafeti sundular.

Toplamda 70 kursiyerin eğitim aldığı kurslarda müzik eğitimi alan kursiyerler, yöresel müzik aleti kemençe ile birlikte saz ve gitar çalmayı da öğreniyorlar.

Hayatım boyunca müzik aleti çalan insanları kıskandım

Hayatım boyunca en kıskandığım insanlar müzik aleti çalıp şarkı söyleyenlerdir diyen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu; "Hele de sesi güzel olup kemençe çalanlara ayrıca özenirdim. Küçük yaşlarda yine Halk Eğitim Merkezi’nin açtığı kurslara katıldım fakat 15 gün devam edebildim. Kulağım iyi olmadığı için bırakmak zorunda kaldım. Fakat hayatım boyunca keşke devam etseydim dedim. Onun için de size bu işi devam ettirin sakın benim gibi bırakmayın diyorum. Bırakırsanız hayatınızdaki keşkelerden bir tanesi olabilir" diye konuştu.

Biz çok yönlü insan yetiştirmeye çalışıyoruz

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ise konuşmasında; "Biz çok yönlü insan yetiştirmeye çalışıyoruz. Bu çok yönün bir tanesi de sanat dallarıdır. Müziği, sporu biz gençlerimize iyice anlatmak zorundayız. Ben de bağlama çalabilmeyi çok isterdim. Tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum sizlere. Her zaman yanınızda olduğumuzu bilin" ifadelerine yer verdi.

Programa; Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, Of İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Süleyman Bedir ve kursiyerler katıldı.