Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu Kireçli’de

Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu Kireçli’de

Kireçli Dursun Dumangöz İlk ve Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve Müdür Aktaş, okul idarecileri ve öğretmenlerle birlikte kahvaltı yaptılar. Ardından da sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet ettiler.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu her hafta farklı bir okulu ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle kahvaltı yaparak öğrencilerle bir araya geliyorlar.

Bu hafta Kireçli Dursun Dumangöz İlk ev Ortaokulunu ziyaret eden Kaymakam Fırat ve Müdür Kabahasanoğlu’na Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Tanju Tanrıverdi, Of İle Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan, Şube Müdürü Süleyman Bedir, Kireçli Mahallesi Muhtarı Muammer Hacıfazlıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Hasan Şimşek ile idareci ve öğretmenler de eşlik etti.

Ziyaretçilerini bahçede karşılayan Okul Müdürü Ahmet Altunkal, kahvaltının ardından katılımcılara okulu gezdirerek kendilerini okul hakkında bilgilendirdi.

BAŞKAN SARIALİOĞLU: MALAZGİRT’TEKİ ŞEHİTLER NEYSE AFRİN’DEKİLER DE AYNIDIR

Kahvaltı sonrası konuşan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Burada çok güzel bir ortamda bizleri ağırlayan okul müdürümüz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Allah ülkemiz üzerinde  hain emelleri olanlara fırsat vermesin. 15 Temmuz’da milletimiz çok çetin bir mücadele verdi bunu kazandı. Şimdi de yurt dışında kahraman Mehmetçiğimiz mücadele ediyor. Rabbim onları muzaffer eylesin. Ayaklarına taş değdirmesin. 15 Temmuz şehitlerimiz neyse Malazgirt’te Alparslan’ın ordusundaki askerlerimiz, Afrin’deki şehitlerimiz aynıdır. Bizler devlet olarak, hükümet olarak sizlerin yanınızdayız. Bu bilinçle hizmet veriyoruz. Rabbim hepinize sağlık, sıhhat ve afiyet versin, birliğimizi daim etsin.” diyerek duygularını ifade etti.

KAYMAKAM FIRAT: BİZLER SİZLERİ DİNLEMEYE GELDİK

Of Kaymakamı Eyüp Fırat da yaptığı konuşmada:  Bugün buraya çok kalabalık bir ekiple geldik. Onlara ve bizi böyle samimi ve hoş ortamda karşılayan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Biz buraya sizleri dinlemeye, varsa sizlerin sorunlarına çözümler bulmaya geldik. Allah devletimizden, milletimizde ve hayırseverlerimizden razı olsun.  Çok güzel bir okul sınıflar kalabalık değil, temiz ve ferah birçok özel okuldan bile önde görünüyor. Bu hep birlikte oldu. İl Milli Eğitim Müdürümüze de ilçemize gösterdiği yakın ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyorum. Hakeza Belediye Başkanımız, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz, Muhtar ve Okul Aile Birliği Başkanlarımıza teşekkür ediyor, hepinize başarı dolu bir yarıyıl diliyorum.” sözleriyle düşüncelerini belirtti.

MÜDÜR AKTAŞ: ÇOCUKLARIMIZI ONLARIN ÇAĞINA GÖRE YETİŞTİRMELİYİZ

İl Milli Eğiti Müdürü Hızır Aktaş yaptığı konuşmada, “ Eğitim ülkemizin en önemli meselesidir. Eğitim Milletimizin ortak yaşama platformudur.  Milli Eğitim Bakanlığımız tüm tarafların eğitime katmayı amaçlıyor. Şükürler olsun ki Of’ta bunun başarıldığını görüyoruz. İşin bir ucundan tutmak bize haz veriyor. Okul, öğrenci, veli hepimizin gündeminde eğitim olmasını istiyoruz. Çocuklarımızı bizim çağımıza göre değil onların yaşayacağı çağın gereklerine göre yetiştirmeliyiz. Bizleri böyle güzel bir ortamda ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” İfadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sınıflar ziyaret edilerek öğrencilerle sohbet edilip öğrencilere hediyeler takdim edildi. İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş öğretmenlerin Öğretmenler Odasında iş ve işlemler de kullanmak üzere istedikleri bilgisayar isteklerini anında karşılayarak onlara bir adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

 Kireçli Dursun Dumangöz İlk/Ortaokulundaki ziyaret çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.