Başkan Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

Başkan Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutladı

Başkan Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Bir toplumun varlığı, gelişmesi, ilerlemesi, insanların sağlıklı yaşam sürmeleri ile mümkündür. Çünkü sağlıklı birey gelişime ortak olur, kalkınmaya ve ilerlemeye katkı sağlar. Sağlık, öncelikli olarak bir yaşam hakkıdır. Bu hakkımızı kollayan, canımızı emanet alan İnsanlığa nitelikli yaşam sunma ilkesiyle zor koşullarda fedakârca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu mesajında, İnsanların daha sağlıklı ve daha mutlu yaşam sürmesine hizmet etmeyi amaçlayan tıp biliminin, birikimleri de kullanarak sürekli ilerleme içinde olduğunu belirtti.

Herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesinin çağdaşlığın öncelikli koşulu olduğunu vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, "Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle kutsal bir misyon yüklenen sağlık çalışanlarımızı bugün bir kez daha hatırlayıp, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. İnsanlarımıza etkili sağlık hizmeti sunabilmek için en büyük görev tabii ki doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza düşmektedir" dedi.

Bir toplumun varlığı, gelişmesi ve ilerlemesinin insanların sağlıklı yaşam sürmeleri ile mümkün olabileceğine işaret eden Sarıalioğlu, "Sağlık, öncelikli olarak bir yaşam hakkıdır. Bu hakkımızı kollayan, canımızı emanet alan İnsanlığa nitelikli yaşam sunma ilkesiyle zor koşullarda fedakârca hizmet veren sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı'nı kutlarım. Ayrıca bu gün vesilesiyle tüm sağlık çalışanlarına bu kutsal mesleğe verdikleri emeklerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım" sözlerini kaydetti.