Personelimizle Kaynaşma Yemeği

Belediye Meclis Üyelerimiz, Belediyemiz bünyesinde çalışmakta olan personelimizle kaynaşma ve emekliye ayrılan personellerimize veda yemeğinde bir araya geldik. “Hepimizin birer görevi var oda Of halkına hizmet edebilmek. Görev yaptığımız süre içerisinde hoş bir seda bırakabilmek. Hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. Of halkının hizmet anlamında bizlere güvenini arttırdık. Güzel işler yapıyoruz ve daha da güzel işler yapacağız. Artık halkımız yaptığımız hizmetlerden dolayı Allah razı olsun diyebiliyor. Buda bizi çok mutlu ediyor. 2018 yılı da 2017 yılı gibi yatırım yılı olacak. 2018 yılında hayata geçireceğimiz çok güzel projelerimiz var. Yaptığımız hizmetler hep sizlerin desteğiyle oldu ve hayata geçireceğimiz hizmetlerde yine sizlerin desteğiyle olacaktır. Ben hepinize çok teşekkür ediyorum”