İrfanlı Mahallesi doğalgazına kavuştu

İrfanlı Mahallesi doğalgazına kavuştu

Of Belediyesi hizmet binası önünde düzenlenen törenle İrfanlı Mahallesine doğalgaz hizmeti verilmeye başlandı.

Of Belediye binası önünde Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun doğalgaz hattı üzerine kürekle toprak atmasıyla birlikte İrfanlı mahallesine doğalgaz geçişi sağlandı. 

Konu hakkında kısa bir açıklama yapan Belediye Başkanı Sarıalioğlu, ilçenin dörtte üç seviyesinde doğalgaz kullanımına hazır olduğunu söyleyerek, “İlçemizde doğalgazın alt yapısı büyük bir oradan tamamladı. Fakat buna rağmen istenilen seviyede kullanım maalesef olmamıştır.” 

OF TEMİZ BİR HAVAYA KAVUŞACAK 

Doğalgaz kullanımının insan ve çevre sağlığı için önemini belirten Sarıalioğlu, şu bilgileri verdi; “İlçemizde doğalgaz kullanımı ne kadar yaygınlaşırsa o kadar temiz bir havaya sahip olacağız. Aynı zamanda ekonomik olarak büyük bir kazancın da önünü açacaktır. Hem ekonomik hemde hava kirliliğinin ortadan kalkması ilçemiz için büyük bir kazanç olacaktır. Biz özellikle vatandaşlarımızdan şunu rica ediyoruz; Bir an evvel binalarını mantolasınlar ve doğalgaza geçsinler. Belediye olarak biz onların her türlü yanındayız. Ne destek gerekiyorsa yapmaya hazırız.” diye ifade etti. 

DOĞALGAZDA ŞANSLIYIZ 

Ülkenin henüz 4 vilayetinde olmayan doğalgazın Of İlçesinde olmasının çok büyük bir nimet olduğunu belirten Sarıalioğlu, “Bu konuda emeği geçen Başta Sayın Başbakanımıza ve bütün emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diyerek açıklamasını tamamladı. 

Başkan Sarılioğlu’nun konuşmasından sonra söz alan Ak Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu, doğalgazın ilçemiz açısında çok büyük bir nimet olduğunu ifade ederek, “Trabzon’un Ortahisar ilçesinin bir kısmının haricinde 18 ilçenin hiçbirinde doğalgaz yoktur. Hatta Trabzon merkezin dahi tamamında bu hizmet yokken Of İlçemizde olması bizim için çok büyük bir nimettir.” diyerek bu konuda emeği geçenlere teşekkür etti.