Yenilenen Üsküdar Parkı hizmete açıldı

Yenilenen Üsküdar Parkı hizmete açıldı

Yenilenen Üsküdar Parkı hizmete açıldı Üsküdar Belediyesi tarafından Of’ta 2005 yılında yaptırılan Üsküdar Parkı yenilenerek Başkan Hilmi Türkmen’in katıldığı törenle yeniden hizmete açıldı.

Üsküdar Belediyesi tarafından Of Devlet Hastanesi’nin yanında 2005 yılında yapılan Üsküdar Parkı yenilenerek hizmete açıldı.

Toplam 1200 metrekare alana yapılan park; çocuk oyun alanı, oturma grupları ve yürüyüş alanından oluşmakta.

Parkın açılışına Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Başkan Yardımcıları Oflu Hemşerilerimiz Abdullah Ayaz ve Zekeriya Şanlıer, Ümraniye Kaymakamı Oflu Hemşerimiz Suat Dervişoğlu, Kazakistan Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Malik Otarbayev, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Belediye Meclis Üyeler, Daire Amirleri ve Oflu vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Türkmen, parkın hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, çocukların burada güzel anılar biriktirebileceğini belirtti.

Konuşması esnasında Oflu Başkan Yardımcılarını yanına davet eden Başkan Türkmen; “Ben de hemşeriniz sayılırım. Trabzonluyum. Şalpazarı’ndanım. Ama iki yardımcım Oflu. Sağımda ve solumda iki hemşeriniz var. Kendimizi Oflularla güvende hissediyoruz. Başarılı çalışmalara birlikte imza atıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı konuşmada; “Kardeş ilçemiz Üsküdar Belediyesi'nin katkılarıyla Of Belediyesi personelimizin özverili çalışması sonucu yenilenen Üsküdar Parkı’nın açılışını gerçekleştirdik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde minik yavrularımızın yüzünü güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılımlarıyla bizler onurlandıran Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e, Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu’na, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Oflu hemşehrilerimiz Zekeriya Şanlıer ve Abdullah Ayaz’a, Kazakistan Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Malik Otarbayev’e ve değerli hemşehrilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyor, Of’umuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışta birer konuşma yapan Of Kaymakamı Eyüp Fırat ve Ümrniye aymakamı Suat Dervişoğlu da Başkan Türkmen’e teşekkür ederek parkın Of Halkına ve çocuklara hayırlı olmasını dilediler.

Konuşmaların ardından Kaymakamlar Fırat ve Dervişoğlu ile Başkanlar Türkmen ve Sarıalioğlu tarafından açılış kurdelesi kesilerek park hizmete açıldı.