Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu

Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda 23 Nisan Coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Of Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda düzenlenen programda öğrenciler hem gönüllerince eğlendi hem de eğlendirdiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı bu yıl Şehit Öğretmen Ali Bulut İlkokulunda düzenlenen törenle kutlandı.

Çocuk Bayramı kelimesinin tam anlamıyla yaşandığı programda öğrenciler hem gönüllerince eğlendiler hem de programı izleyen velilere ve davetlilere keyifli anlar yaşattılar.

Programın açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Yaşar Osmanoğlu; “Dini bayramlarda nasıl aile boyu hazırlıklar yapılıp, bayram boyu çocuklar cıvıl cıvıl oluyorlarsa, birlik ve beraberlik içinde bayramlar kutlanıyorsa, milli bayramlarda da aynı bilinç ve duygularla hep birlikte hareket etmemiz gerektiğini düşünüyorum. Milletimize özgürlüğün, bağımsızlığın, egemenliğin, yeni bir devlet olmanın yolunu açan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşu, aynı zamanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. Yılı hepimize kutlu olsun” ifadelerini kulandı.

Programda öğrencilerin hazırlayıp sunduğu piyesler, tiyatro gösterileri, halkoyunları ekibi, öğrencilerin okuduğu şiirler yer aldı.

Programa Kaymakam Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, İlçe Emniyet Müdürü Nurettin Saçkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, Okul İdarecileri, Öğretmenler, Öğrenciler ve veliler katıldı.