Vali Yücel Yavuz’dan Of'a veda ziyareti

Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, veda ziyaretleri kapsamında Of Kaymakamlığına veda ziyareti gerçekleştirdi.

27 Ekim tarihinde yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Mülkiye Başmüfettişliğine atanan Trabzon Valisi Yücel Yavuz Of’a veda ziyaretinde bulundu.

İlçelere gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Of’a gelen Vali Yavuz için Hükümet Konağı önünde karşılama yapıldı.

Törene, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi ve daire amirleri katıldı.

Başkan Sarıalioğlu, “Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz ilçemize veda ziyaretlerinde bulundu. Of Kaymakamlık binasında kendisini karşılayarak vedalaştık. Mülkiye Başmüfettişliği görevine atanan Trabzon Valimiz Sayın Yücel Yavuz’a da şehrimize verdiği hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Yeni Valiler kararnamesi ülkemize, illerimize hayırlı olsun. Ülkemizin ve şehrimizin gelişim ve kalkınmasına vesile olsun inşallah” dedi.

Kendisini karşılayan idarecilere teşekkür eden ve veda eden Vali Yavuz, Kaymakamlık Makamında Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu ile bir süre sohbet ederek kendileriyle vedalaştı.