Özel İmperial Hastanesi Başkan Sarıalioğlu'nu ziyaret etti

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çelebi, Başhekim Dr. Ömer Fatih Çelik, Hastane Müdürü Murat Uğur Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Özel İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Çelebi, Başhekim Dr. Ömer Fatih Çelik, Hastane Müdürü Murat Uğur ile  Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Sohbet havasında geçen ziyaretlerde Özel İmperial Hastanesi yöneticileri, Başkan Sarıalioğlu’nu  makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Sarıalioğlu ise yaptığı açıklamada Özel İmperial Hastanesi üyelerinin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, kendilerine teşekkür etti.