Başkan Sarıalioğlu'ndan Ankara Çıkartması

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Ankara’da bir dizi temaslarda bulundu.

Of Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu Ankara’da ilk olarak beraberindeki Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetimler Üst Kurul Üyesi Oktay Saral ile birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Burada Bakan Kurum ile bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu, çalışmalar hakkında bilgi vererek fikir alış verişinde bulundu. Ziyaretin sonunda “Güçlü Of İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz” diyen Başkan Sarıalioğlu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a ilçeye vermiş olduğu destekler için teşekkür etti. Başkan Sarıalioğlu daha sonra İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret etti. Aynı zamanda Oflu olan Süleyman Soylu ile bir süre sohbet eden Başkan Sarıalioğlu Soylu’ya memleketinden getirdiği selamları iletti. Ankara temasları kapsamında çeşitli konularda yapılan istişarelerin ardından Başkan Sarıalioğlu ziyaret ile ilgili bir açıklama yaparak “Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’u ve İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu’yu ziyaret ederek ilçemiz yatırımları ile ilgili istişarelerimizi tamamladık. Sayın Bakanlarımıza ilçemiz sorunlarının çözümünde göstermiş olduğu gayret için teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü Of İçin Hep Birlikte Çalışıyoruz” dedi.