İlçe Müftülüğünden Başkan Sarıalioğlu'na Ziyaret

“Peygamberimiz ve Gençlik” temasıyla 19-25 Kasım tarihleri arasında Of’ta çeşitli etkinliklerle kutlanacak olan Mevlid-i Nebi etkinlikleri, İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu'nun ve İlçe Müftülüğü personelinin Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaretiyle başladı.

İLÇE MÜFTÜSÜ İSPİROĞLU MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI NEDENİYLE BAŞKAN SARIALİOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve İlçe Müftülüğü personeli Mevlid-i Nebi haftası sebebiyle Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Başkan Sarıalioğlu gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. "Peygamber Efendimizin doğduğu, âlemleri ve dünyamızı şereflendirdiği günün içinde yer aldığı Mevlid-i Nebi Haftası kutlu olsun. Bu vesile ile Of İlçe Müftümüz Hüseyin İspiroğlu ve beraberindekiler bizleri ziyaret ederek 21 Kasım Çarşamba günü düzenleyecek oldukları ''Peygamberimiz ve Gençlik'' temalı Mevlid-i Nebi Haftası programına davet ettiler. Nazik ziyaretlerinden ve davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

İlçe Müftüsü İspiroğlu Başkan Sarıalioğlu’na günün önemine binaen çiçek ile Peygamberimiz ve Gençlik isimli kitap hediye etti.