Başkan Sarıalioğlu, Mevlid-i Nebi Programına Katıldı

Of İlçe Müftülüğü tarafından Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında "Peygamberimiz ve Gençlik" konulu konferans düzenlendi.

OF'TA MEVLİD-İ NEBİ COŞKUSU

17-25 Kasım Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında Of Sahil Günbatımı Salonunda Of İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen Konferansa Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, siyasi parti ile temsilcileri, daire amirleri, STK temsilcileri, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İstiklal Marşının okunmasının ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu tarafından yapıldı.

Program, sinevizyon gösterimi ve ilahi sunumunun ardından Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi (RTEÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Yılmaz katılımcılara “Peygamberimiz ve Gençlik” konulu konferans verdi.