Meclis Toplantısının Konukları Çevre Mühendisliği Öğrencileri

Of Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı KTÜ Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.

Her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclisi Toplantılarının Kasım Ayı Toplantısı Karadeniz Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğrencilerinin katılımıyla yapıldı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nun başkanlığında düzenlenen meclis üyelerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda meclis gündeminde yer alan konular görüşülerek karara bağlandı.

Başkan Salim Salih Sarıalioğlu, “Kasım Ayı meclis toplantımızı meclis üyelerimizin ve Karadeniz Teknik Üniversitesi Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantımızda mahallelerimize yapılacak çalışmalar ile ilgili konular meclis üyelerimizle beraber yoğruldu. Mahallelerimizin ihtiyaçlarına çare üretmek için meclis üyelerimizle beraberlik içinde çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Hafta boyunca sürecek olan toplantımız ve çalışmalarımız hayırlara vesile olsun inşallah” dedi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerinin de katıldığı toplantıda Başkan Sarıalioğlu, meclis üyelerinin ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.