Şehit Polis Necmi Çakır vefatının 3. yılında dualarla anıldı

5 Kasım 2015 tarihinde PKK’lı teröristler tarafından Şehit edilen Özel Harekâtçı Polis Memuru Necmi Çakır, şehadetinin üçüncü yılında düzenlenen hatim programı ile anıldı.

5 Kasım 2015 tarihinde Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristler tarafından Şehit edilen Özel Harekâtçı Polis Memuru Necmi Çakır, şehadetinin üçüncü yılında anıldı.

Sıraağaç Mahallesi Muhtarı Fahri Çakır’ın oğlu olan Şehit Necmi Çakır, şehadetinin 3.yılında kabrinin yanı başında bulunan Sıraağaç Merkez Camii’nde düzenlenen hatim programı ile anıldı.

Hafız öğrencilerin ve programa katılan vatandaşların Kur’an-ı Kerim’i hatmetmesinin ardından Aşrı Şerif ve ilahilerin okunduğu program Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun hatim duası ile sona erdi. Cemaatle kılınan yatsı namazının ardından Cami çıkışında hatmi şerife katılan cemaate lokum ve şeker ikramı yapıldı.

RUHUN ŞAD, MEKANIN CENNET OLSUN YİĞİDİM

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, "Gözlerini kırpmadan vatan, bayrak, millet için canlarını feda eden şehitlerimizi bu millet ve tarih asla unutmayacaktır. Özel Harekât Polisi Şehidimiz Necmi Çakır’ın şehadetinin 3.yıldönümünde ve tüm şehitlerimizin anısına ithafen düzenlenen Hatm-i Şerif programı ve dualar için İlçemiz Sıraağaç Mahallesi merkez camisindeydik. Rabbim tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine sabırlar ihsan eyle" dedi.

Programa Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Garnizon Komutanı Tanju Tanrıverdi, İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Memursen Of İlçe Başkanı Yüksel Yaşar, Of Medya Derneği Başkanı İzzet Keleş, Ak Parti Of İlçe Başkan Yardımcısı Ümit Arslan, MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz, Müftü Hüseyin İspiroğlu, Trabzon’dan gelen bir grup Özel Harekatçı Polis Memuru ve çok sayıda vatandaş katıldı.