Of Ziraat Odası'ndan Görkemli Açılış

Of Ziraat Odası'ndan Görkemli Açılış

Of Ziraat Odasının yeni hizmet binasının açılışı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle yapıldı.

Of Ziraat Odasının yeni hizmet binasının açılışı Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce ve çok sayıda davetlinin katıldığı törenle yapıldı.

İki yıl önce yapımı tamamlanan ancak Eski Hükümet Konağı’nın yıkılması nedeniyle geçici olarak Hükümet Konağına tahsis edilen Of Ziraat Odası Hizmet Binası’nın açılışı yapıldı.

31 Mayıs’ta Yeni Hükümet Konağının açılmasının ardından binasına yeniden kavuşan Of Ziraat Odası, yenileme ve düzenleme çalışmalarının ardından hizmete açıldı.

Açılışa Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Emekli Vali Dursun Ali Şahin, Trabzon İl Tarım Müdürü Cahit Gülbay, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Yüksel, Siyasi Parti ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, meclis üyeleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşan Of Ziraat Odası Başkanı Mehmet Yüksel; “Of Ziraat Odası olarak yeni yerimize taşındık. Oflu vatandaşlarımıza artık yeni yerimizde hizmet vereceğiz. Ben emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Toprak demek bereket demektir

Toprağın çok vefalı olduğunu belirten Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce; “Tarım demek bereket demek, güvenlik, sanayi demektir. Bugün teknolojinin en güçlü olduğu yerde tarım da en güçlüdür. Tarım yoksa kardeşlik, muhabbet yoktur. Bizi bağlayan bize güç veren tarımdır. Toprak bize her şeyi ikram eden, varlığımızın temeli olan unsurdur. Çayımızın bütün vatandaşlarımızın göz nuru olduğunu biliyoruz. Göz nurunuzun bereketinin artmasını diliyorum. Yeni yerinizin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Açılışta Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Tarım Müdürü Cahit Gülbay ve Emekli Vali Dursun Ali Şahin birer selamlama konuşması yaparak Ziraat Odasının yeni yerinin hayırlı olmasını dilediler.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yaptığı konuşmasında Yeni Hizmet Binasının Oflu çiftçilerine hayırlı olmasını diledi. Başkan Sarıalioğlu; “Bugün burada çiftçimize yakışır bir bina hizmete giriyor. Ben oda çalışmalarına büyük bir ivme kazandıran ve bu tesisi Of’umuza kazandıran başta Sayın Başkanımız Mehmet Yüksel olmak üzere bütün yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Başarıların devamını diliyorum. Of’umuz her açıdan büyüyen gelişen bir şehir. Of Ziraat Odası Başkanlığımızın Yeni Hizmet Binası Of’umuza ve şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Konuşmaların ardından düzenlenen açılış töreninde açılış kurdelesini Genel Müdür Yüce, Kaymakam Fırat, Başkanlar Sarıalioğlu ve Yüksel, Müdür Gülbay ve Vali Şahin birlikte kestiler.

Açılışın ardından davetlilere binayı gezdiren Oda Başkanı Yüksel, davetlilere bina ve yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.