Temiz Şehir Of Çevre Ödülleri Sahiplerini Buldu

Temiz Şehir Of Çevre Ödülleri Sahiplerini Buldu

Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

BAŞKAN SARIALİOĞLU, ATIK PİL TOPLAMA ŞAMPİYONU ÖĞRENCİLERİNİ ÖDÜLLENDİRDİ

Of Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışması'nda dereceye giren öğrenciler, çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Of Belediyesi, çevre bilincinin gelişmesi için her yıl geleneksel hale getirdiği Okullar Arası Atık Pil Toplama Yarışmasını bu yıl da düzenledi. Of Belediyesi Okullar Arası Bitkisel Atık Pil Toplama Yarışmasında Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi birinci oldu.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yarışmaya katılan okullar ve öğrencilere teşekkür etti. Başkan Sarıalioğlu,"Belediyemizce atık pillerin çevre ve insan sağlığına verdiği zararı önlemek ve bu konuda farkındalık oluşturmak amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğümüz tarafından her yıl düzenlediğimiz Atık Pil Toplama yarışmamızı bu yılda gerçekleştirdik. 2018-2019 Eğitim Dönemi Okulları Arası Ödüllü Atık Pil Toplama Yarışmamızda dereceye giren Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerimize ödüllerini takdim ettik. Yarışmamıza katılım sağlayan Çevre Dostu okulunuzun değerli öğretmen ve öğrencilerine sonsuz teşekkür ederim. Yarışmaya katılan her okul, her öğrenci en büyük ödülü çevrenin korunmasına sağladıkları katkıyla kazanmıştır" dedi.