Başkan Sarıalioğlu'nun Mahalle Ziyaretleri Sürüyor

Of ilçe sınırlarında bulunan birçok mahallelere ziyarette bulunan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu yaptığı ziyaret kapsamında Bayırca, Uğurlu, Birlik, Çamlıtepe, Sugeldi ve Bölümlü mahallelerini ziyaret etti. Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.

Ziyaret edilen mahallelerde oldukça samimi karşılanan Başkan Sarıalioğlu, Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.

Bayırca, Uğurlu, Birlik, Çamlıtepe, Sugeldi ve Bölümlü mahallelerinde vatandaşlarla buluşan Başkan Sarıalioğlu, Of’u ilgilendiren hizmetler ve yürütülen projelerle ilgili bilgiler aktardı.

Mahalle sakinleri ile buluşarak istişare eden ve varsa sorunlarını bizzat yerinde inceleyen Sarıalioğlu, mahallelerde yürütülen Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarıyla ilgili de bilgiler verirken, bu konuda verdikleri tüm sözlerini yerine getirdiklerini ve getirmeye devam edeceklerini kaydetti.

Mahalle sakinleri de, Başkan Sarıalioğlu’na Of Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmaları yakından takip ettiklerini ve memnuniyet duyduklarını sözlerine ekledi.

İncelemeler sırasında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Başkan Sarıalioğlu, mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Şu ana kadar böyle bir hizmeti almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Başkan Sarıalioğlu’na teşekkürlerini ilettiler.

VATANDAŞIN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

Başkan Sarıalioğlu, incelemeleri sırasında yaptığı açıklamada; "Birçok alanda sürdürdüğümüz çalışmalarımızın bir kısmını tamamladık, bir kısmında ise çalışmalarımız devam ediyor. Teknik ekibimiz ile birlikte biten ve yapımı devam eden çalışmaları yerinde inceliyoruz, vatandaşlarımızla sohbet etme imkanı buluyoruz. Vatandaşı ayağımıza getirmeyip bizler halkımızın ayağına gidiyoruz. Böyle olunca da hizmet kalitemiz ve halkımıza hizmet sunumumuz daha da artarak devam edecektir. Gezilerimiz esnasında vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ve bizlere olan güvenlerini de görmüş oluyoruz. Halkımıza ne kadar hizmet götürürsek, halkımız bunun karşılığını en iyi şekilde veriyor, bunları da sözleriyle ifade ediyorlar. Vatandaşlarımızın bize olan güvenini şimdiye kadar boşa çıkartmadık, bundan sonra da çıkartmayacağız" dedi.