YURTKUR'dan Başkan Sarıalioğlu'na ziyaret

Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Trabzon Bölge Müdür Yardımcısı (KYK) hemşehrimiz Haydar Bayrak ve Of Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü Ali Tarakçı Of Belediye Başkanı Salım Salih Sarıalioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyaret sırasında Bölge Müdür Yardımcısı Haydar Bayrak, Başkan Sarıalioğlu’nu tebrik edip, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Sarıalioğlu ise; ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek, KYK Bölge Müdür Yardımcı ve Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü’ne teşekkür etti.