Elektrik Kesintisi
Hasret Çap Vefat Etti
Tenzile Turan Vefat Etti

Of Teknoloji Fakültemizde düzenlenen Geleneksel Hamsi Şenliği

Bugün, Of Teknoloji Fakültemizde düzenlenen Geleneksel Hamsi Şenliğine katıldık. Öğrenci arkadaşlarımızın Of’taki öğrencilik hayatlarının daha rahat, huzurlu ve eğlenceli geçirebilmeleri için belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Hamsi şenliği de bunlardan birisi. Öğrencilerimiz için bu şenlik stres atmak ve rahatlamak için iyi bir organizasyon. Belediye olarak bu gibi üniversite etkinliklere desteklerimiz artarak devam edecek.

Bugün, Of Teknoloji Fakültemizde düzenlenen Geleneksel Hamsi Şenliğine katıldık. Öğrenci arkadaşlarımızın Of’taki öğrencilik hayatlarının daha rahat, huzurlu veeğlenceli geçirebilmeleri için belediye olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Hamsi şenliği de bunlardan birisi. Öğrencilerimiz için bu şenlik stres atmak ve rahatlamak için iyi bir organizasyon. Belediye olarak bu gibi üniversite etkinliklere desteklerimiz artarak devam edecek.