Başkan Sarıalioğlu Oyunu 1113 Nolu Sandıkta Kullandı

Yerel yönetimler seçimleri için oyunu 1113 nolu sandıkta kullanan Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, seçimlerin Of, Trabzon ve tüm Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, yerel yönetimler seçimleri için oyunu Of Şehit Ahmet Türkkan Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde  kullandı.

Başkan Sarıalioğlu, oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede, seçimlerin hayırlı olmasını temenni ederek, "Bugün sandık günü. Biz de vatandaşlık görevimizi yapmak için oyumuzu kullandık ve okuldaki sandıkları ziyaret ettik. Sukünet ve suhuletle bir seçim oluyor. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Çok yoğun bir seçim çalışması tamamlandı. Şimdi söz de karar da milletin. Seçimlerin Of'umuza, Trabzon'umuza ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.