Of, Sarıalioğlu ile "yola devam" dedi

Of,  Sarıalioğlu ile "yola devam" dedi

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalli idareler genel seçiminde güven tazeleyerek yeniden Of Belediye Başkanı oldu.

BAŞKAN SARIALİOĞLU: KAZANAN OF OLDU

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, mahalli idareler genel seçiminde güven tazeleyerek yeniden Of Belediye Başkanı oldu.

Başkan  Sarıalioğlu, Of'a yakışır bir seçim süreci yaşandığını belirterek, "Kazanan Of olmuştur. İnşallah önümüzdeki beş yılda da yeni bir başarı hikayesi yazmak için gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz" dedi.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, 31 Mart Yerel Seçimlerin sonuçlarını değerlendirdi.

Seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Sarıalioğlu, Of'ta çok güzel bir süreci geride bıraktıklarını ve Ofluların her zaman olduğu gibi yine kendilerine çok yoğun destek verdiğini ifade etti.

Bu süreçte Of ile çok ilgilenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gücünü ve desteğini hissettiklerini ifade eden Sarıalioğlu, "Ne kadar şükretsek, ne kadar Of'a hizmet etsek az. 68 mahallemizin tamamını kampanya döneminde ziyaret ettik. ‘Sevdam Of adıyla projeler açıkladık ve Of'a yakışır bir seçim kampanyası yürüttük. Tüm adaylara teşekkür ediyorum. Kazanan Of olmuştur. Kazanan Of'un gençliği, Of'un hanımları ve çocukları olmuştur. Şimdi haydi bismillah diyerek tüm hemşehrilerimize hizmet etme zamanıdır. Bize oy versin vermesin herkese kapımız ve gönlümüz açık. Oflular Cumhur İttifakına, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a çok yüksek bir destek verdi. Sayın Cumhurbaşkanımıza bize bu görevi tevdi ettiği için teşekkür ediyorum. Tüm Oflulara bu kadar büyük bir destek verdikleri için şükranlarımı sunuyorum. Seçim çalışması boyunca desteklerini esirgemeyen bakanlarımıza, milletvekillerimize, ilçe teşkilatımıza, il teşkilatımıza ve MHP'nin değerli ilçe ve il başkanının şahsında tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN SARIAŞİOĞLU, BU ŞEHRE HİZMET ETMEK TEKRAR BİZE NASİP OLDU

Kendisine destek veren Oflulara  teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu, "İnşallah önümüzdeki beş yılda da yeni bir başarı hikayesi yazmak için gece gündüz demeden çaba sarf edeceğiz. Seçim süreci boyunca Of bu başarıyı bize müjdelemişti. Gittiğimiz her yerde çok büyük bir teveccüh ve sevgi gösterisiyle karşılaştık. Evlerini, iş yerlerini, yurtlarını en önemlisi gönüllerini bize açtılar. Elhamdüllilah bu şehre hizmet etmek bize nasip oldu. Biz de Ofluların bize desteğini boşa çıkarmamak için tüm ekibimizle Of için çalışacağız" ifadelerini kullandı.