Of Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

Of Halk Eğitim Merkezi'nden Yıl Sonu Sergisi

Of Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yıl sonu sergisi törenle açıldı.

Of Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerleri tarafından yıl içerisinde yapılan el emeği göz nuru ürünler, düzenlenen sergide ilçe halkının beğenisine sunuldu. 

Gün Batımı tesislerinde açılan yıl sonu sergisine Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Kaymakamı Eren Arslan, Of Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Dunay, Halk Eğitim Başkanı Mustafa Çağlayan, Of Milli Eğitim Müdürü Şaban Şahin, Şube Müdürü Adem Gündüz, MHP Of İlçe Başkanı Mehmet Hacıkerimoğlu, Mülk amirleri, okul Müdürleri, öğretmenler, siyasi ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, kursiyerler ve davetliler katıldı.  

Of Halk Eğitim Merkezinde eğitim gören,  çeşitli meslek ve becerilere sahip olmak için çaba gösteren bayanları tebrik ettiğini belirten Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu düzenlenen sergide yaptığı konuşmada "İnsanlarımızın kendilerini geliştirmeye ihtiyacı var. Kadınlarımızın halk eğitim merkezlerinde verilen kurslara devam etmelerini istiyorum. Halk eğitim merkezlerimiz insanımızın faydalı işler yapmasına katkı sağlıyor ve kadınlarımız yeteneklerini bu kurslarla geliştiriyorlar. Kadınlarımız hem kendilerini geliştirme şansı buluyorlar hem de buralarda öğrendikleri ile ürettikleri ürünleri satarak aile ekonomisine katkıda bulunuyorlar. Bu başarılı çalışmalarından dolayı Oflu bayanlarımızı tebrik ediyorum" diye konuştu. 

Programın son bölümünde açılış kurdelesi kesilerek emeği geçenlere, katkı sağlayanlara, kursiyerlere, usta öğreticilere, Halk Eğitim Müdürlüğüne ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teşekkür eden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eren Araslan el sanatları ürünlerinin sergilendiği stantları gezerek, bilgi aldı. 

Sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru ile yaptığı makine ve kurdele nakışı ile giyim ve el sanatları, ahşap hediyelik eşyaların yer aldığı belirtildi. Bu arada, resim kursuna devam eden kursiyerlerin yaptıkları yağlı boya, sulu boya, pastel, kömür kalem resimleri de usta ressamların eserlerini aratmadı.