Başkan Sarıalioğlu, Miraç Kandilinde Vatandaşlarla Buluştu

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sıraağaç Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan yatsı namazının ardından kandil gecesini eda etmek üzere toplanan cemaatin kandillerini kutladı.

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Sıraağaç Mahallesi Merkez Camii’nde kılınan namazın ardından cami cemaati ile sohbet ederek kandillerini kutladı.

Miraç Kandil’ine kavuşmanın sevinç, huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sarıalioğlu "İçerisinde Miraç ve Berat Kandili gibi önemli günleri barındıran mübarek üç aylar içerisindeyiz. Rabbim bu gecelerin yüzü suyu hürmetine tüm inananların ve Müslümanların günahlarını affetsin. Yaptığımız ibadetleri kabul eylesin inşallah. Bir aydan daha kısa süre içerisinde Ramazan ayına gireceğiz. Ramazan ayı bin aydan daha hayırlı olan bir ay. Rabbim hakkıyla eda edenlerden eylesin. Miraç Kandilimizi Sıraağaç Mahallesi Merkez Camimizde vatandaşlarımız ile birlikte idrak ettik. Rabbim yaptığımız ibadetleri kabul eylesin inşallah" dedi.