Vali Seymenoğlu'ndan Başkan Sarıalioğlu'na 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerin ardından Of Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, tebrikleri almaya devam ediyor. Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu da Başkan Sarıalioğlu’nu ziyaret ederek tebrik etti.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyarette seçim sonuçlarının hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Seymenoğlu, bir kez daha seçilen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na Of’a hizmet yolunda başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu ise, hizmetlere kaldığımız yerden devam edeceklerinin altını çizdi. ‘Of ortak evimizdir’ diyen Başkan Sarıalioğlu, seçimleri geride bırakarak Of’umuzu kalkındıracak ve gelişimine katkı sağlayacak faaliyetlerle ileriye taşıyacaklarını ifade etti.

Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da toplumun tüm katmanlarını kucaklayacak yönetim anlayışlarını sürdüreceklerini vurgulayan Başkan Sarıalioğlu, bir kez daha bu fırsatı kendilerine veren tüm Of halkına teşekkür etti.