Yomra Fen Lisesi'nden, Başkan Sarıalioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Yomra Fen Lisesi'nden, Başkan Sarıalioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Trabzon Yomra Fen Lisesi Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu ve Okul Aile Birliği Yöneticileri, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Trabzon Yomra Fen Lisesi Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu ve Okul Aile Birliği Yöneticileri, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak tekrar Of Belediye Başkanı olarak seçilen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Trabzon Yomra Fen Lisesi Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu ve Okul Aile Birliği Yöneticileri, Başkan Sarıalioğlu'nu  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu; "Trabzon Yomra Fen Lisesi Müdürü Ahmet Kadı Kadıoğlu ve Okul Aile Birliği Yöneticilerinin nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Yeni dönemde tüm kurumlarımızla uyum ve işbirliği içerisinde halkımıza hizmet edeceğiz. Şehrimizde beraber huzurlu bir şekilde yaşadığım tüm gönül dostlarım için durmadan; yorulmadan çalışacağız" dedi.