Trabzon İl Müftüsü Aydın'dan, Başkan Sarıalioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve beraberindeki heyet, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Trabzon İl Müftüsü Osman Aydın, Of İlçe Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve beraberindeki heyet, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak tekrar Of Belediye Başkanı olarak seçilen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Müftü Aydın ve Müftü İspiroğlu Başkan Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu; "Trabzon İl Müftümüz Osman Aydın, Of İlçe Müftümüz Hüseyin İspiroğlu ve beraberindeki heyet ile hayırlı olsun ziyaretinde karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğumuz verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.