Başkan Çebi'den, Başkan Sarıalioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi beraberinde Araklı Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak tekrar Of Belediye Başkanı olarak seçilen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Araklı Belediye Başkanı Çebi, Başkan Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu; "Araklı Belediye Başkanımız Recep Çebi ve Araklı Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız ziyaretimize gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu göreve gelirken beraber koşturduğumuz kardeşlerime bu vesileyle bir kez daha teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.