Müdür Kabahasanoğlu'ndan Başkan Sarıalioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Müdür Kabahasanoğlu'ndan Başkan Sarıalioğlu'na Hayırlı Olsun Ziyareti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçesinde hizmet veren okul ve kurum müdürleri ve öğretmenler Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Of İlçesinde hizmet veren okul ve kurum müdürleri ve öğretmenleri Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Okul Müdürleri ve Öğretmenleri 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanarak tekrar Of Belediye Başkanı olarak seçilen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu'nu  makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Müdür Kabahasanoğlu, Başkan Sarıalioğlu'nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunarak, yeni dönem çalışmalarında başarılar dilediler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıalioğlu; "Hayırlı olsun ziyaretine gelen Of İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İdris Kabahasanoğlu'na, Okul Müdürlerimize ve Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Of'umuzun eğitim-öğretimi ile ilgili fikir alışverişinde bulunduğumuz oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar temenni ediyorum" dedi.