Tellioğlu Vakfı'ndan Başkan Sarıalioğlu’na ziyaret

Kısa bir süre önce yapılan kongrede yeniden başkanlığa seçilen Tellioğlu Vakfı Başkanı Emrullah Tellioğlu, Gökçeoba Mahallesi Muhtarı Haan Tellioğlu ve Vakıf Yöneticileriyle birlikte Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’nu ziyaret etti.

Başkan Tellioğlu ve beraberindekiler 31 Mart’ta yapılan seçimlerde yeniden başkanlığa seçilen Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu’na da hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Of'ta yapılması düşünülen Of 'un düşman işgalinden kurtuluşunu simgeleyen "DİRENİŞ ANITI" hakkında görüş alış verişinde bulunulurken Başkan Tellioğlu, Of' ta planlı ve şehirciliğin ön planda olduğu bir yapılaşmanın önemine değinerek trafik ve otopark sorunlarının çözülmesi ile daha yaşanabilir bir Of arzu ettiklerini dile getirdi.

Başkan Tellioğlu ve beraberindekiler Başkan Sarıalioğlu'na yeni dönemde yapacağı çalışmalar için başarılar dilediler.