Belediyenin yeni meclisi ilk toplantısını toplandı

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunda göreve seçilen Of Belediye Meclisi ilk toplantısında görev dağılımı yaptı.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde göreve seçilen Of Belediye Meclisi ilk toplantısını yaptı.

Belediye ve Meclis Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu başkanlığında yapılan toplantıya belediyede görev yapan daire amirleri de katılırken toplantıda meclis üyelerinin komisyonlardaki görev dağılımları yapıldı.

Meclis üyelerinin ve Daire Amirlerinin tanıştığı toplantıya Of Kaymakamı Eyüp Fırat da katıldı. Meclis Üyelerini tebrik eden ve yeni görevlerinde başarılar dileyen Kaymakam Fırat, yaptığı kısa selamlama konuşmasının ardından toplantıdan ayrıldı.

Toplantıda gündem maddeleri görüşülürken yeni dönemde Encümen Üyesi olarak görev yapacak iki üye ile Meclis Katibi olarak görev yapacak iki üye, Meclis 1.ve 2. Başkan Vekilleri ile komisyonlarda görev yapacak üyeler yapılan oylamalarla belirlendi.