Başkan Sarıalioğlu ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Başkan Sarıalioğlu ve meclis üyeleri mazbatalarını aldı

Pazar günü yapılan Mahalli İdareler genel Seçimlerinde yeniden Of Belediye Başkanlığına seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, yeni meclis üyeleri ile mazbatalarını alarak görevlerine başladılar.

31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler genel Seçimlerinde yeniden Of Belediye Başkanlığına seçilen Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle mazbatasını aldı.

AK Parti Of İlçe Başkanı Mehmet Hakan Terzioğlu ve MHP Of İlçe Başkanı Hüseyin Ayaz ve Of Belediye Meclisi Üyeliğine seçilen 15 üye ile birlikte İlçe Seçim Kuruluna giden Başkan Sarıalioğlu, burada düzenlenen törenle mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hakim Mustafa Gümrah Apak’tan aldı.

Mazbatalarını alan Başkan Sarıalioğlu ve beraberindeki meclis üyeleri, Of Belediyesi önünde düzenlenen törende partililer ve vatandaşlarla buluştular.

Of halkının kendilerine verdiği desteğe teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; “Of’umuz bu seçimde yeni bir rekora imza attı. Of tarihimizde ilk kez tüm meclis üyeliklerini aldık. 15 meclis üyesi arkadaşımız ile birlikte Of’umuza hizmet edeceğiz. Zorlu ve yorucu bşir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte bizlerle birlikte koşturan Ülkü Ocaklarımıza, MHP Of ilçe teşkilatımıza, AK Parti Of ilçe teşkilatımıza, gençlik kollarımıza ve özellikle kadın kollarımıza, bizlere destek veren tüm Oflu hemşerilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Törenin sonunda Başkan Sarıalioğlu ve meclis üyeleri, vatandaşlarla ve partililerle hatıra fotoğrafı çektirdiler.

31 Mart Pazar günü Of’ta yapılan seçimde seçime Cumhur İttifakı Adayı olarak giren Salim Salih Sarıalioğlu, 26 bin 861 geçerli oyun 15 bin 495’ini (% 57,69) alarak ikinci kez Of Belediye Başkanlığına seçilmişti.

Meclis Üyeliği seçiminde ise 26 bin 542 geçerli oyun 13 bin 313’ünü (% 69) alan AK Parti, 15 üyeliğin 15’ini de kazandı.