Müdürlerden Başkan Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Müdürlerden Başkan Sarıalioğlu'na hayırlı olsun ziyareti

Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu Okul ve Kurum Müdürleriyle birlikte Of Belediye başkanlığına yeniden seçilen Salim Salih Sarıalioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Pazar günü yapılan seçimlerde Of Belediye Başkanlığına yeniden seçilen Salim Salih Sarıalioğlu’nu okul ve kurum müdürleriyle birlikte ziyaret eden Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, başkan Sarıaloğlu'na hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret nedeniyle mutlu olduğunu belirten Başkan Sarıalioğlu; "Eğitimi birinci önceliği olarak gören birisi olarak siz değerli eğitimcilerin ziyaretleri bizleri gerçekten çok mutlu etti. İlçemizde eğitim adına son zamanlarda gerçekten başarılı işlere imza attınız. Of’ta her geçen sürede başarımız giderek yükseliyor. Sizler geleceğimizin teminatı olan yavrularımızı eğitiyorsunuz. Toplumun dokunduğu bütün kesimler sizlerin ellerinde yetişiyor. O anlamda sizlere büyük işler düşüyor. Sizlerin sabrına, gayretine, fedakarlığına ne kadar teşekkür etsek azdır. Hepimizin hayatında unutamayacağı, ona tesir eden öğretmenleri vardır. Ben de ilkokul öğretmenimi asla unutmuyorum. Ona hep dua ediyorum. Sizlere de bu meşakkatli işinizde Rabbimden kolaylıklar diliyorum. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin, kolaylıklar versin. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Eğitime vermiş olduğu destekler nedeniyle Başkan Sarıaloğlu’na teşekkür eden Müdür Kabahasanoğlu; "Belediye Başkanlığına tekrar seçilmeniz nedeniyle sizleri tebrik ediyoruz. Eğitim çalışmalarımızda Sayın Kaymakamımız ve sizlerin bizlere vermiş olduğu destek bizler için çok önemlidir. O nedenle ekibimizle hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Yönetici arkadaşlarımızın gayreti,  sizlerin de imkanlarınız ölçüsünde yaptığınız desteklerle okullarımızın fiziksel görünümlerinde büyük iyileşmeler, temizlik ve hijyen noktasında önemli mesafeler kat ettik. Okullarımız artık hem temiz hem de güvenli. İlçe olarak çok uyumlu çalışan bir ekibiz. Bizler Of eğitim ailesi olarak bu birlikteliğin meyvelerini her geçen süre görmeye başladık. Bu gayretlerle geleceğin Of eğitimi daha güzel işlere imza atacaktır diye düşünüyorum. Bizleri böyle samimi ve sıcak olarak ağırladığınız için teşekkür eder, yeni döneminizde başarılar dilerim" ifadelerini kullandı.