Başkan Sarıalioğlu sağlık çalışanları ile iftarda buluştu

Başkan Sarıalioğlu sağlık çalışanları ile iftarda buluştu

Of Devlet Hastanesi ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğinde Of’ta görev yapan sağlık çalışanları birlikte oruç açarken hizmette 20 yılı tamamlayan sağlık çalışanlarına teşekkür belgesi takdim edildi.

Of Devlet Hastanesi ve Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğinde Of Devlet Hastanesi, Of Sağlık Ocağı ve Aile Sağlığı Merkezlerinde görev yapan sağlık çalışanları birlikte oruç açtı.

12-18 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Hemşireler Haftası kapsamında organize iftar programına Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Başkanları Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu, Uzm. Dr. Kemal Süleyman, Başkan Yardımcıları İlyas Alp, Tahsin Akyüz ve Mustafa Kibar, Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çaplar, doktorlar, hemşireler, ebeler ve sağlık çalışanları katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan başhekim Uysal, Hemşirelik mesleğinin çok zor bir o kadar da kutsal ve onurlu bir meslek olduğunu söyledi. Uysal sözlerini; “Hemşirelerin özlük haklarının iyileştirildiği, refah seviyesinin yükseldiği ve sağlıkta şiddetin sıfır olduğu nice 12-18 Mayıs’larda buluşmamızı dilerim” diyerek tamamladı.

Programda Trabzon İl Sağlık Müdür vekili Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Of Kaymakamı Eyüp Fırat birer selamlama konuşması yaptılar.

Program sonunda Hizmette 20 yılını tamamlayan hemşirelere “Teşekkür Belgesi” takdim edilirken Özverili çalışmalarından dolayı 3 Hemşire ve 1 Sağlık Memuruna Of Kaymakamı. Eyüp Fırat tarafından “Başarı Belgesi” takdim edildi.

Program iftar yemeği ile sona erdi.