Başkan Sarıalioğlu, Çat Kapı İftar Sofrasında

Başkan Sarıalioğlu, Çat Kapı İftar Sofrasında

Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve eşi Fatma Nur Sarıalioğlu, ilçenin Kazançlı Mahallesinde ikamet eden bir ailenin kapısını çalarak iftar misafiri oldu.

Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu eşi ile birlikte Kazançlı Mahallesinde oturan Zorlu ailesinin çat kapı misafiri oldu.

Başkan Sarıalioğlu iftar sonrası yaptığı açıklamada, Ramazan ayı içerisinde farklı zamanlarda bu ziyaretleri sürdüreceğini belirterek, “İçerisinde bin aydan daha hayırlı bir geceyi barındıran bu mübarek ayda, iftar sofralarımızı bereketlendirmek, sevgi ile kardeşlik bağlarımızı güçlendirmek için daha fazla gayret göstermeliyiz. Bu anlamda ben de vatandaşlarımıza çat kapı misafir olarak iftar sofralarında onlarla birlikte olmak, ramazanın manevi hazzını vatandaşlarımızla paylaşmak istiyorum.” dedi.

İftarda Zorlu ailesinin misafiri olan Başkan Sarıalioğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bizlere kapılarını ve gönüllerini açan, sofralarını bizimle paylaşan Zorlu ailesinin değerli fertlerine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah hepimizin niyetlerini ve ibadetlerini kabul eylesin.”

Aile ise, Başkan Sarıalioğlu ve eşine ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.