Of'ta müdürler bu yıl da geleneği bozmadı

Of'ta müdürler bu yıl da geleneği bozmadı

Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurum müdürleri 5. Geleneksel Müdürler İftarında birlikte iftar yaptılar.

Ramazan ayı ülkemizde birlik ve beraberliklerin pekiştiği, kaynaşmaların yaşandığı bir ay olarak kutlanıyor. Bu amaçla toplu iftar programları düzenleniyor. Of İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de beş yıldır okul ve kurum müdürlerini bir araya getirerek iftar yapıyor. 

Yavaş yavaş son günlerini yaşadığımız ramazan ayında Of İlçe Milli Eğitim İdris Kabahasanoğlu okul ve kurum idarecileri iftarda bir araya gelerek hem sohbet edip hem de birlik beraberliklerini pekiştirdiler. Of Sahil Has Bahçede yenilen iftar yemeği öncesi İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu bir konuşma yaptı. Kabahasanoğlu konuşmasında; "Rahmet ayı ramazanın üçüncü on gününe de girmiş bulunuyoruz. Evveli rahmet, ortası mağfiret sonu cehennemden kurtuluş olan bu aydan gerekli istifade edenlerden oluruz inşallah. Of eğitim ailesi olarak birlik beraberlik içinde güzel çalışmalar yaptık, bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz inşallah. Birlik beraberliğimizi sağladığımızda üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir sorun olmayacağına inanıyorum. Belediye Başkanımızın, kaymakam Vekilimizin, İl Milli Eğitim Müdürümüzün,   müdür yardımcılarımızın, şube müdürlerimizin de davetimize icap etmesinden dolayı çok mutlu olduk. Kendilerine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Eğitim çalışmalarımızda her zaman yanımızda olmuştur. Bizler de Of Eğitim Ailesi olarak sağ ve selamet içinde olduğumuz sürede bu geleneği sürdürmek istiyoruz. Şimdiden yaklaşan  bayramınızı tebrik ediyor, saygılar sunuyorum." dedi. 

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş da bir selamlama konuşması yaptı. Aktaş konuşmasında;" Of Eğitim Ailesi olarak bizleri de bu güzel aile  ortamınıza davet ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Of Eğitim Ailesi olarak güzel birlikteliğiniz var. Rabbim bu birlikteliğinizi daim etsin. Kuran ayında, insanların birbirlerini anlamalarını sağlayan bu ayda Rabbim gerçek istifade edenlerden eylesin hepimizi. Rabbim tuttuğunuz oruçları, kıldığınız teravihleri, okuduğunuz Kuranları, verdiğiniz infakları kabul etsin. Önümüzde yaklaşan Ramazan Bayramınızı kutluyor; size ailenize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum." diyerek düşüncelerini ifade etti. 

Konuşmaların ardından Serince Fahrettin Yavuz İmam hatip Ortaokulu Müdürü Ali Cerrah Kuranı Kerim okudu. Akşam ezanının okunmasıyla iftarı açan davetliler iftar yemeğinin ardından çay içip bir süre sohbet ettiler. İftar yemeğine;  Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Stajer Kaymakam Muhammed Berat Berdibek, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Zekeriya Taşan, Bünyamin Akyüz, Fatma Zehra Aydın, İlhan Bal, Şube Müdürleri Gülsüm Memişkaptanoğlu, Köksal Cüre, Fadime Cüre, Şefik Bayram, Of İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu, Şube Müdürleri Süleyman Bedir, Numan Turan, okul ve kurum müdürlerimiz katıldı.