Büyükşehir Of'u iftarda buluşturdu

Büyükşehir Of'u iftarda buluşturdu

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile Of Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Zorluoğlu, Oflularla birlikte oruç açtı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği ilçe iftar programları bu yıl da devam ediyor. Bu Ramazan Ayı’nın ilk ilçe iftarını Of’ta düzenleyen Başkan Zorluoğlu, Oflularla birlikte oruç açtı.

Of Belediye meydanında yapılması planlanan ancak yağışlı hava nedeniyle sahil Günbatımı salonunda yapılan iftara Başkan Zorluoğlu’nun yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları, Meclis Üyeleri, Rize İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman, Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıaloğlu, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Amirleri, Parti Yöneticileri ve Of Halkı katıldı.

Başkan Zorluoğlu, Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu ile birlikte iftar öncesinde iftar yapmak üzere masalarında oturan vatandaşları dolaşarak Ramazan Aylarını tebrik etiler.

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun yaptığı duanın ardından Kaymakam Fırat, Başkanlar Sarıalioğlu ve Zorluoğlu birer selamlama konuşması yaptılar.

Trabzon dışındaki ilk iftarı Of’ta verdiklerini belirten Başkan Zorluoğlu; “Niyetimiz Çaykara’dan başlamaktı ama olmadı. Of’tan başlamak nasip oldu. İlçe Başkanım diyor ki Of’tan başlamamız lazımdı. Doğru. Seneye inşallah planlamamızı da yaparak Of’tan başlayacağız. Değerli kardeşlerim. Bütün Of’a çok teşekkür ediyorum. Bu teşekkürü etmek için de buradayız. Çünkü seçimlerde Of, bize büyükşehirde ve ilçe de başkanımıza çok önemli bir destek verdi. Hepinize çok çok teşekkür ediyorum. İlk günden itibaren başladık. Yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Değerli başkanımızla beraber Of’a ve Of’un bütün mahallelerine en iyi hizmeti verebilmenin gayretinde olacağız” dedi.