Of'ta Ramazan Bayramı sevinci

Of'ta Ramazan Bayramı sevinci

Ramazan Bayramı nedeniyle Of Kaymakamlığı’nda düzenlenen bayramlaşma töreninde Of protokolü, siyasiler ve vatandaşlar bayramlaştı.

Ramazan Bayramı nedeniyle Of’taki resmi bayramlaşma töreni Of Kaymakamlığı’nda düzenlendi.

Kaymakamlık makamında düzenlenen törende Kaymakam Eyüp Fırat, misafirlerini ağırlayarak, bayramlarını tebrik etti.

Törene Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Askerlik Şube Başkanı Özkan Göç, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları, Daire Amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, Of Esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Törende katılımcılara çayın yanı sıra simit, kaşar ve zeytin ikram edilirken, yapılan sohbetlerle bayramlaşma töreni sona erdi.

Jandarma ve Emniyet Personeliyle bayramlaştılar

Kaymakamlık Makamında yapılan bayramlaşma töreninin ardından Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve protokol üyeleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü ziyaret ederek Jandarma ve Emniyet personelinin bayramlarını kutladılar.

Hasta ve hasta yakınlarının bayramını kutladılar

Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve protokol üyelerinin bayram ziyaretleri Of Devlet Hastanesi ile devam etti.

Başhekim Şaban Uysal ve hastane yönetimi tarafından kapıda karşılanan Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve protokol üyeleri, hastanede yatmakta olan hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının Ramazan Bayramını kutladılar.