Şehit ailelerinin bayramını kutladılar

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve protokol üyeleri ile birlikte Of’taki şehit ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Askerlik Şube Başkanı Özkan Göç, Müftü Hüseyin İspiroğlu, Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan ve Meclis Üyeleri, Ramazan Bayramı nedeniyle Of’taki şehit ailelerini ziyaret ettiler.

Şehit Hüsnü Uyan’ın annesi Saare Uyan ile Şehit Mehmet Karaca’nın annesi Ayşe Karaca’yı Yenimahalle’deki evlerinde ziyaret eden Kaymakam Fırat ve beraberindekiler, Saare Uyan ve Ayşe Karaca’nın bayramını kutladılar. Şehitlerin ruhu için Kur’an-ı Kerim okuyup dua ettiler.

Şehit Hayrullah Şen’in babası Yusuf Şen ile Şehit Ekrem Ekşi’nin babası Ahmet Ekşi’yi Of’taki evlerinde ziyaret eden Kaymakam Fırat ve beraberindekiler, Yusuf Şen ve Ahmet Ekşi’nin bayramını kutlayarak, şehitlerin ruhu için Kur’an-ı Kerim okuyup dua ettiler.

Şehit Necmi Çakır’ın annesi Nuriye Çakır ile babası Fahri Çakır’ı Sıraağaç Mahallesi’ndeki evlerinde ziyaret eden Kaymakam Fırat, Başkan Sarıalioğlu ve beraberindekiler, Şehit Çakır’ın anne ve babasının bayramını kutlayarak, ruhu için Kur’an-ı Kerim okuyup dua ettiler.