Türk Yıldızları'ndan Of'ta nefes kesen gösteri

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları tarafından Of’ta düzenlenen gösteri uçuşu Oflular tarafından heyecanla izlendi.

Türk Hava Kuvvetleri'ne bağlı akrobasi timi Türk Yıldızları tarafından Of’ta düzenlenen gösteri uçuşu Of’u heyecanlandırdı.

Geçen yıl düzenlenen ancak olumsuz hava koşulları nedeniyle gerçekleştirilemeyen gösteri uçuşu, bu yıl gerçekleştirildi.

İki gün yapılan deneme uçuşlarının ardından 4 Temmuz Perşembe günü geçekleştirilen uçuşlar, vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi.

Of Belediyesi öncülüğünde organize edilen etkinlik kapsamında Türk Yıldızları, Of Sahil Parkında gösteri gerçekleştirdi. Trabzon Havaalanından havalanan 8 jetten oluşan Türk Yıldızları ekibinin Of semalarındaki gösterisi nefes kesti. Gösteriyi çok sayıda vatandaş sahilden kayalık ve çimenlik alanda oturarak izledi.

Türk Yıldızları'nın yaklaşık 30 dakika süren gösterisinde, jetlerin gökyüzüne doğru dönerek tırmanması, birbirlerine yaklaşarak ilerlemeleri, bıraktıkları dumanla kalp oluşturmaları ve yüksek sürat geçişi de izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Gösteri bitiminde telsizle irtibat kurarak ilçe sakinlerine seslenen pilotlar, alçak uçuşla kalabalığı selamladı. Heyecan dolu anlar yaşayan vatandaşlar da el sallayarak pilotlara karşılık verdi. Gösteriye katılan bazı vatandaşlar dua ederken, bazıları da duygu dolu anlar yaşadı.