Of'ta 65 hacı adayı kutsal topraklara uğurlandı

Hac görevini yerine getirmek üzere kutsal topraklara gitmek için yola çıkan 65 Oflu hacı adayı dualarla uğurlandı.

İslam Dininin beş temel şartından biri olan “Hacc” vazifesini yerine getirmek üzere yola çıkan 65 Oflu hacı adayı dualarla uğurlandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kura sonucunda belirlenen Oflu 65 hacı adayı, hac vazifesini yerine getirmek üzere Of’tan Suudi Arabistan'a gitmek üzere yola çıktı.

Hacı adaylarını kutsal topraklara uğurlamak üzere Of Müftülüğü tarafından bir program tertip edildi.

Eski Garajlar mevkiinde düzenlenen programa Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu, Hacı adayları ve vatandaşlar katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Kaymakam Fırat ve Başkan Sarıalioğlu birer selamlama konuşması yaptılar. Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu'nun yaptığı dua ile hacı adayları Of'tan uğurlandı.

32 hacı adayı Diyanet İşleri Başkanlığı aracılığı ile hac görevini ifa edecek olup 33 hacı adayı ise özel sektörle firmalarıyla Hac vazifesini yerine getirecekler.