Of'ta Trafik Değerlendirme Toplantısı yapıldı

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2019 yılı ilk altı aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı, Kaymakam Fırat başkanlığında yapıldı.

Of Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 2019 yılı ilk altı aylık Trafik Değerlendirme Toplantısı, Kaymakam Eyüp Fırat başkanlığında yapıldı.

Kaymakamlık makamında düzenlenen toplantıya Kaymakam Fırat’ın yanı sıra Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of Şoförler Odası Başkanı Şahmeran Er, Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan ile Emniyet, Jandarma ve Zabıta trafik birimlerinin yetkilileri katıldı.

Toplantıda 2019 yılının ilk altı aylık sürecinde trafikte yaşanan sorunlar ve çözüm yolları değerlendirilirken ikinci altı aylık dönem için yapılması planlanan çalışmalar üzerinde bilgi alış verişinde bulundu.