Of'ta Cennet Pastanesi yenilendi

Of Sulaklı Mahallesi Eski Garaj Mevkii’nde hizmet veren Cennet Pastanesi yenilenerek hizmete açıldı.

Of’un genç işletmecilerinden Mecit Bağdatlı’nın sahibi olduğu Cennet Pastanesi yenilenerek hizmete açıldı.

Sulaklı Mahallesi Eski Garajlar Mevkiinde hizmet vermekte olan eski pastanesini yan tarafa taşıyarak hem büyüten hem de yenilenen konsepti ile ferah bir ortama kavuşturan Bağdatlı, düzenlediği açılış töreni ile yeni yerinde resmen hizmet vermeye başladı.

İşletmenin açılış kurdelesini Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu ve Ofspor Kulübü Başkanı Olcay Saral birlikte keserken açılışa çok sayıda davetli katıldı.

Açılışın ardından pastaneyi gezen Kaymakam Fırat ve davetliler, İşletme Sahibi Mecit Bağdatlı’yı tebrik ederek bereketli kazançlar dilediler.

Açılış törene katılamayan Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu da pastaneyi ziyaret ederek işletme sahibi Mecit Bağdatlı’ya hayırlı olsun dileklerini ileterek bereketli ve bol kazançlar diledi.